Tijd over? Ontmoet Toekomt.nl!

De kinderen uit huis, minder werken of met pensioen. Je hebt tijd over en zin om nieuwe dingen te ontdekken. Mooie plekken op de wereld of in eigen land, professionele uitdagingen of gewoon lekkere recepten, mooie films of fijne boeken. Online magazine Toekomt.nl brengt ze bij elkaar.

1 min leestijd
1.947 x gelezen

Voeg toe aan Mijn HelloDigital

De kinderen uit huis, minder werken of met pensioen. Je hebt tijd over en zin om nieuwe dingen te ontdekken. Mooie plekken op de wereld of in eigen land, professionele uitdagingen of gewoon lekkere recepten, mooie films of fijne boeken. Online magazine Toekomt.nl brengt ze voor je bij elkaar en geeft dagelijks tips, artikelen en mooie verhalen. 

Uit & thuis

Elke donderdag tipt Toekomt vijf weekend-uitjes. Daarnaast verschijnen ook regelmatig losse uit-tips. Of je nu een dagje weg wilt, of geïnteresseerd bent in bijzondere reizen in binnen- en buitenland. Voor de thuisblijvers is er ook genoeg leuks te lezen: van recepten en boekrecensies tot tv-tips en hobby’s.

Drijfveer

Bijzonder zijn de ‘drijfveren’. Dit zijn inspirerende anekdotes van of over leeftijdsgenoten. Waarom wordt een chirurg kaasdrager? Waarom vindt een hoogleraar dat zestigers zichzelf voor de gek houden? Naast deze drijfveren zijn er ook meer uitgebreide interviews te vinden. Zo legde DSW-directeur Chris Oomen aan Toekomt uit waarom hij zijn jaarsalaris aan de Voedselbank gaf. Verder verschijnen wekelijks verschillende gastblogs en -columns.

Actief

Leergierige lezers krijgen interessante sites of apps getipt, als Universiteit van Nederland en Coursera. Ook vrijwilligerswerk is populair. Veel mensen hebben de behoefte om hun tijd en ervaring in te zetten voor de medemens. Voor de mensen die nog een baan zoeken zijn er sollicitatietips te vinden. Welke rol spelen sociale media in je zoektocht naar werk?

Volg Toekomt

Zoals je mag verwachten van een online magazine is Toekomt te lezen op smartphone, tablet en computer. Zit je veel op sociale media? Dan kun je je hart ophalen, want Toekomt is actief op onder meer Facebook, Twitter en Pinterest. En abonneer je je op de nieuwsbrief? Dan verschijnen de nieuwe tips wekelijks in je mailbox.

Ga naar Toekomt.nl

 


Geef je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *