De laatste tijd krijg ik ze vrijwel dagelijks. Van die e-mails met ‘aanbiedingen die u niet kunt weigeren’ of zogenaamde mails van de bank. Je ziet vrij snel dat het nep is, maar het zet je toch aan het denken of je computer wel goed is beveiligd.

Maar hoe controleer je of je e-mailprogramma wel goed beveiligd is? Of er geen virussen op je computer staan? Laat staan dat je weet of de hele buurt niet op jouw internet meesurft.

Google hielp me niet verder. Komt bij: ik heb er de kennis niet voor om de juiste vragen te stellen en te controleren of alles wel goed is ingesteld. En ik heb er ook geen zin in. Meestal druk ik alle meldingen over updates meteen weg. Computers moeten mij helpen. Niet andersom!
Via Google kwam ik op Digitale Pechhulp van HelloDigital terecht. Ik heb toen met ze mee kunnen kijken hoe zij de controle uitvoerden of mijn computer en het netwerk wel goed beveiligd waren.

“Nu bel ik ze regelmatig met allerlei vragen over mijn computer. Van die dingen die anders blijven liggen. En ik laat jaarlijks controleren of mijn computer nog goed is beveiligd.”

 


Denk je dat HelloDigital ook iets is voor iemand uit je omgeving? Een vriend(in), broer of zus, vader of moeder?
Laat hen dan ook kennismaken met HelloDigital via onze tell-a-friend pagina. Of geef ze ons Digitale Pechhulp abonnement cadeau!

Bovenstaand artikel is een fictieve weergave van ervaringen met onze digitale pechhulp op basis van klantcontacten.