HelloDigital houdt haar website zo actueel en compleet mogelijk. Ook is alle informatie op deze website zorgvuldig gecontroleerd en gebaseerd op betrouwbare bronnen. Ondanks deze zorg kun je aan de informatie op deze website geen rechten ontlenen.

HelloDigital neemt zorgvuldigheid in acht bij het samenstellen en onderhouden van haar website. HelloDigital aanvaardt echter geen aansprakelijkheid voor schade, in welke vorm dan ook, direct of indirect, als gevolg van het gebruik van de geboden informatie op deze website of als gevolg van het functioneren van deze website. Aan de geboden informatie kun je geen rechten ontlenen.

Links naar derden
Op deze website wordt, al dan niet door middel van hyperlinks, verwezen naar informatie verstrekt door derden. HelloDigital is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze externe pagina’s waarnaar wij verwijzen en is niet verantwoordelijk voor gevolgen van gebruik van deze informatie.

Reacties van bezoekers
HelloDigital probeert misbruik te voorkomen, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor informatie die door bezoekers op onze website is geplaatst.

Copyright
HelloDigital, respectievelijk de rechthebbende, behoudt alle rechten met betrekking tot op deze website gepresenteerde informatie (waaronder teksten, grafisch materiaal en logo’s). In het bijzonder is het niet toegestaan om zonder nadere uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van HelloDigital inhoud van deze website over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook aan enige derde ter beschikking te stellen.

Linken naar HelloDigital
Linken en verwijzen naar de pagina’s van HelloDigital op internet mag altijd. Wij stellen het op prijs hiervan op de hoogte te worden gesteld.

Voorwaarden en privacy
Op de diensten en producten van HelloDigital zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. Je kunt deze voorwaarden hier inzien. Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier.

Deze pagina is voor het laatst gewijzigd in april 2017.